Ministria e Mbrojtjes: Raportimet se FSK po përgatitet të hyjë në Veri janë të pavërteta

Lajme

Ministria e Mbrojtjes: Raportimet se FSK po përgatitet të hyjë në Veri janë të pavërteta

“Dezinformatat  se, kinse FSK është duke përgatitur trupa ushtarake për ndërhyrje në Veriun e Kosovës, janë plotësisht të pavërteta, dhe kanë për qëllim dezinformimin e opinionit, për të paraqitur një...