Hallka L.L.C. nga Suhareka shpallet agjencia më e mirë në Ballkan për “International Web Design & Development”

22.01.2024

Në një njohje të konsiderueshme të kontributit të saj inovativ në fushën e marketingut dixhital, Hallka Marketing Agency është nderuar me çmimin prestigjioz në MarTech 2024 si agjencia më e mirë ndërkombëtare në Ballkan në zhvillim dhe dizajnim të uebit (Best International Web Design & Development Agency 2024 – Balkans). Në mesin e 12 shteteve […]

Hallka L.L.C. nga Suhareka shpallet agjencia më e mirë në Ballkan për “International Web Design & Development” Foto: Best International Web Design & Development Agency 2024 – Balkans

Në një njohje të konsiderueshme të kontributit të saj inovativ në fushën e marketingut dixhital, Hallka Marketing Agency është nderuar me çmimin prestigjioz në MarTech 2024 si agjencia më e mirë ndërkombëtare në Ballkan në zhvillim dhe dizajnim të uebit (Best International Web Design & Development Agency 2024 – Balkans).

Në mesin e 12 shteteve të Ballkanit si Shqipëria, Serbia, Mali Zi, Bosnja dhe Hercegovina, Turqia, Greqia, Maqedonia, Kroacia, Sllovenia, Bullgaria, Rumania dhe Kosova, Hallka Marketing Agency me seli në Suharekë është shpallur Best International Web Design & Development Agency 2024 – Balkans.

“Ne jemi shumë të kënaqur që jemi shpërblyer për përpjekjet tona, veçanërisht në fushën e shërbimeve tona. Jo rrallë herë shtetet e Ballkanit kanë një ndikim të rëndësishëm në atë që ndodh në komunitetin global të korporatave. Hallka Marketing Agency është krenare që është ndër agjencitë e shquara të biznesit rajonal në avantazhin kryesor të ekonomisë dixhitale në 2024”.

“Jemi mirënjohës për këtë dhuratë të mrekullueshme nga MarTech Awards 2024. Na frymëzon që të vazhdojmë të prodhojmë rezultate të mahnitshme dhe të ofrojmë produkte dhe shërbime më të jashtëzakonshme në internet për ju, klientët tanë të dashur, duke dëshmuar, çdo herë, besimin e vendosur në ekipin tonë. Ne do të vazhdojmë të jemi agjencia e zgjedhur e dizajnit dhe zhvillimit të uebit, sepse ky është misioni ynë: t’i ‘mahnitim’ vizitorët tuaj që nga momenti që ata shfletojnë në uebfaqen tuaj, duke fuqizuar kompaninë tuaj nëpërmjet ndikimit të zgjidhjeve kreative në mënyrë që të merrni maksimumin nga biznesi juaj”.

Rreth çmimeve MarTech

Çmimet MarTech, të organizuara nga Innovation in Business, u jepen kompanive më të zgjuar dhe më inovativë në sferën e teknologjisë së marketingut. Tani e tre vite këto çmime njohin agjencitë që kanë demonstruar inovacion të jashtëzakonshëm, sipërmarrje dhe një përkushtim përtej kufijve të MarTech.

Në Innovation in Business, njohin sipërmarrjen dhe inovacionin e atyre që e çojnë përpara industrinë MarTech. Nëpërmjet MarTech Awards 2024, ofrohet një mirënjohje për agjencitë kryesore të këtij sektori dinamik duke promovuar produktet dhe shërbimet e atyre që ndryshojnë lojën në nivel ndërkombëtar. Ekipi i studiuesve dhe gjyqtarëve në MarTech vlerësonë të nominuarit duke përdorur kritere të paanshme dhe të bazuara në merita për të siguruar që vetëm kandidatët më të merituar të vazhdojnë të jenë të shpërblyer.