Grammy 2024: Taylor Swift bën histori me çmimin e albumit më të mirë

05.02.2024

Taylor Swift ‘vodhi’ shfaqjen në çmimet Grammy të këtij viti, duke u bërë performuesja e parë që fitoi çmimin për albumin e vitit katër herë.

Grammy 2024: Taylor Swift bën histori me çmimin e albumit më të mirë Foto: Ilustrim

Superylli më parë ishte e lidhur në tre fitimet e albumit më të mirë me Stevie Wonder, Paul Simon dhe Frank Sinatra.

Ajo mori çmimin nga Celine Dion, e cila bëri një paraqitje të papritur mes frikës shëndetësore. Swift gjithashtu përdori ngjarjen për të zbuluar një album të ri surprizë.

Miley Cyrus dhe Billie Eilish morën çmimet e tjera kryesore në ceremoninë e së dielës.