Si të largoni sheqerin e tepërt nga trupi – ushqimet e duhura
Çfarë i shkaktojnë trupit ndjenjat negative – disa këshilla për parandalimin e tyre

6 orë më parë / Shëndeti

Çfarë i shkaktojnë trupit ndjenjat negative – disa këshilla për parandalimin e tyre

Mëria është një ndjenjë e fortë zemërimi dhe inati ndaj një personi apo ndodhie që ka pasur ndikim negativ në jetën tuaj. Zënkat, mëria apo...

Ujë me limon, mësoni pse duhet ta përdorni për shëndetin

28.07.2021 / Shëndeti

Ujë me limon, mësoni pse duhet ta përdorni për shëndetin

Uji me limon para gjumit është një mënyrë shumë e mirë për të hidratuar trupin me ushqyes dhe vitamina. Uji është i dobishëm për çdo...

Nga truri tek veshkat – çfarë i shkakton i nxehti përvëlues organizmit

27.07.2021 / Shëndeti

Nga truri tek veshkat – çfarë i shkakton i nxehti përvëlues organizmit

Me rritjen e temperaturave, kujdesi ndaj shëndetit dhe nevoja për të qëndruar sa më të freskët janë gjithnjë e më urgjente. Në këtë periudhë të...