Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj
Herolind Bytyçi

19.11.2020 / Suhareka

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

Ministria e Shëndetsisë ka ndarë një shumë prej 30 mijë euro, shumë jo e mjaftushme për pagesën e spitalit në Austri.

Egzoni dhe familja e tij, në pamundësi për t’i mbuluar shpenzimet e trajtimit kërkon ndihmën e secilit që ka pak mundësi .

Duke pas parasysh shpirtin bamirës të popullit tonë, me qëllimim më të mirë për t’ia lehtësu këtë barrë familjes, kërkojmë nga secili që mundet me iu bashkangjitë kësaj iniciative humane.

Secili nga ne mund të kontriboj në konton personale të Egzon Sadikaj në Xhirollogarinë bankare në NLB Prishtina: 1705 0030 3357 9954

Transfere nga jashtë Kosovës:
IBAN : XK051705003033579954
BIC/ SWIFT CODE: NLPRXKPRXXX

Si dhe në platformën gofundme.

Bamirës, për secilin cent dhe secilën lutje, Zoti ju shpërbleft me shëndet juve me familje.

RAPORTO