Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

08.04.2021 / Lajme

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë
Foto: Ilustrim

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

Për të ndërtuar të ardhme të sigurt partneri më adekuat për të vërë themelet e sigurta është ndërmarrja N.T.P.SH “HALITI” nga Mushishti. Një kompani kjo që me shërbimin dhe produktet që ofron ka arritur që të krijojë klientelë jo vetëm në Kosovë por edhe në vendet e rajonit.

Teknologjia më moderne që kalon investimet milionëshe dhe stafi i kualifikuar ka bërë që kjo kompani të renditet në top kompanitë më të kërkuara për furnizimin me material ndërtimor dhe shërbimet e ndërtimit.


Duke filluar nga shtëpitë, objektet industriale e deri tek ndërtesat shumëkatëshe N.T.P.SH “HALITI” është treguar lider i suksesit dhe partner i denjë për një të ardhme të sigurt.

Kombinimi i materialit ndërtimor të standarteve evropiane dhe betonit të gatshëm që ofron kjo ndërmarrje ka bërë që shërbimi ndaj klientëve të jetë në afat kohor dhe me cilësi të garantuar.

*Artikull i sponzorizuar

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Rritet numri i gjobave për mosrespektim të masave, për 24 orë policia dënoi mbi 450 qytetarë - Suhareka Online says:

    […] […]

  • Për 24 orë 57 aksidente, shqiptohen 1,230 tiketa trafiku, 2,479 tjera për mos respektim të masave anti-COVID - Suhareka Online says:

    […] […]

  • Suharekë, një fëmijë ka shkuar në bashkim familjar nga strehimi jasht farefisit në tremujorin e dytë të 2021's - Suhareka Online says:

    […] […]