Pas operimit me sukses, Egzon Sadikaj rikthehet në Kosovë, miq e shokë e presin në aeroport

Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë në nëntor të vitit të kaluar ishte diagnostifikuar me kancer, e për shërimin e tij jashtë shtetit i duhej ndihmë financiare.

Lajm i mirë si për familjen dhe gjithë shoqërinë ishte se para pak ditësh Egzon Sadikaj është operuar me sukses në Turqi dhe gjendja e tij shëndetësore momentalisht është e mirë.

E sonte Egzoni pas operimit është rikthyer në Kosovë ku deri në shërimin e plotë do të vazhdojë edhe një kohë më disa terapi.

Për shkak të procedurave administrative jo të lehta dhe për shkak të situatës me COVID-19, gjatë këtyre dy muajve kishin ndikuar që operimi i Egzonit të vonohet, mirëpo fatmirësisht ai është operuar me sukses.

Kujtojmë se Egzon Sadikaj pas operimit të tij në Turqi, kishte ndarë 11 mijë euro për ta ndihmuar Erijon Ramadanin.

RAPORTO