Qentë endacak, kërkohet zgjidhje e përbashkët nga niveli lokal dhe qendror

09.11.2021

Në këtë takim përfaqësuesit e dy institucioneve kanë biseduar për të gjetur mundësitë e zgjidhjes së problemit të qenve endacak, sidomos tash para sezonës së dimrit. Poashtu në këtë takim është diskutuar angazhimi dhe involvimi i të gjitha palëve si në nivelin lokal ashtu edhe atë qendror, pra një problem që kërkon qasje gjithpërfshirëse dhe […]

Qentë endacak, kërkohet zgjidhje e përbashkët nga niveli lokal dhe qendror Foto: Ilustrim

Në këtë takim përfaqësuesit e dy institucioneve kanë biseduar për të gjetur mundësitë e zgjidhjes së problemit të qenve endacak, sidomos tash para sezonës së dimrit.

Poashtu në këtë takim është diskutuar angazhimi dhe involvimi i të gjitha palëve si në nivelin lokal ashtu edhe atë qendror, pra një problem që kërkon qasje gjithpërfshirëse dhe konstante në mënyrë që të parandalohen rreziqet që i’u vijnë qytetarëve nga qentë endacak nëpër Komunat e Kosovës.