MPB nis lëshimin e letërnjoftimave

Pritjes për pajisje me letërnjoftim duket si i erdhi fundi.

08.12.2021 / Lajme

MPB nis lëshimin e letërnjoftimave
Foto: Ilustrim

Ky lajm i mirë nga Ministria e Punëve të Brendshme për qytetarët e Kosovës erdhi gjatë ditës së sotme.

Ata kanë pranuar mesazhe në telefonin e tyre se letërnjoftimi është gati dhe se mund të shkojnë ta marrin në qendrën e aplikimit.


Kujtojmë që kohëve të fundit ka pasur mungesë së materialit për letërnjoftime.

Por se, ministri i MPB-së, Xhelal Sveçla ka deklaruar se deri në fund të vitit pritet të normalizohet pajisja e qytetarëve me letërnjoftime.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *