Komandanti i FSK-së raporton me dyer të mbyllura në Komisionin për Siguri

26.02.2024

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Bashkim Jashari, ka raportuar në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes.

Komandanti i FSK-së raporton me dyer të mbyllura në Komisionin për Siguri Foto: Ilustrim

Mbledhja është e mbyllur dhe mediat janë lejuar që të marrin vetëm pamje në fillim të takimit.

Pas përfundimit të Komisionit, pritet të ketë prononcim për media.