Suharekë, për 6 muaj – një vetvrasje dhe 5 tentim vetvrasje

Suharekë, për 6 muaj – një vetvrasje dhe 5 tentim vetvrasje
Fjolla Hoxha

12.07.2021 / Suhareka

Mbetet ende shqetësuese fakti se vazhdon të ketë rritje numri i rasteve të tentim të vetvrasjes dhe vetvrasjeve që ndodhin në Suharekë si dhe në gjithë vendin.

Në çdo takim të sigurisë lokale që mbahet me nënkryetaren e Komunës së Suharekës, përfaqësuesve të KFOR-it dhe Policisë së Kosovës çdo herë është prezent numri i rasteve të tentim vetvrasjes si dhe vetvrasjeve.

SuharekaOnline ka grumbulluar statistikat e rasteve të tentim vetvrasjes si dhe vetvrasjes të cilat kanë ndodhur këtë vit në periudhën janar-qershor në Komunën e Suharekës.

Për gjashtë muaj, në Komunën e Suharekës kanë ndodhur 5 raste të tentim vetvrasjes dhe një vetvrasje.

Gjatë muajit janar të vitit 2021 ndodhi një rast tentim vetvrasje, në shkurt një rast tentim vetvrasje, në mars 3 raste të tilla dhe në prill një vetvrasje.

LEXO EDHE:  Shqetësuese, për vetëm pesë ditë, ndodhën mbi 400 aksidente trafiku në Kosovë
MuajiNr. i rasteve të tentim vetvrasjes
në Komunën e Suharekës
Janar 20211
Shkurt 20211
Mars 20213
Prill 20211 vetvrasje
Maj 2021
Qershor 2021
TOTAL5 raste të tentim vetvrasjes dhe një vetvrasje

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit