SHFMU “28 Nëntori” në Dobërdelan sot festoi ditën e shkollës

26.11.2022

Gjatë ditës së shtunë SHFMU “28 Nëntori” në Dobërdelan, ka festuar ditën e shkollës. Shkolla e fshatit Dobërdelan në Suharekë sot ka festuar ditën e shkollës, ku edhe është organizuar një program për nder të ditës së shkollës dhe festave të nëntorit, shkruan SuharekaOnline. Në këtë program nga fotot që ka siguruar SuharekaOnline shihet të […]

SHFMU “28 Nëntori” në Dobërdelan sot festoi ditën e shkollës Foto: Ilustrim

Gjatë ditës së shtunë SHFMU “28 Nëntori” në Dobërdelan, ka festuar ditën e shkollës.

Shkolla e fshatit Dobërdelan në Suharekë sot ka festuar ditën e shkollës, ku edhe është organizuar një program për nder të ditës së shkollës dhe festave të nëntorit, shkruan SuharekaOnline.

Në këtë program nga fotot që ka siguruar SuharekaOnline shihet të ketë marrë pjesë edhe Drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit në Komunën e Suharekës, Remzi Bajselmani.

Rikujtojmë, se edhe shkollat e tjera të komunës kanë organizuar programe dhe aktivitete të ndryshme për nder të festave të nëntorit.