Mushtishti, Budakova, Savrova, Sopija, Vraniqi e disa fshatra të tjerë nesër mbesin 2 orë pa rrymë

29.05.2023

KEDS njofton për ndërprerje të energjisë elektrike në Komunën e Suharekës. KEDS-i ka njoftuar se nesër 30 maj do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende të Komunës së Suharekës, SuharekaOnline. Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike janë: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq, […]

Mushtishti, Budakova, Savrova, Sopija, Vraniqi e disa fshatra të tjerë nesër mbesin 2 orë pa rrymë Foto: Ilustrim

KEDS njofton për ndërprerje të energjisë elektrike në Komunën e Suharekës.

KEDS-i ka njoftuar se nesër 30 maj do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende të Komunës së Suharekës, SuharekaOnline.

Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike janë: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq, Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec, NEWKO BALKAN L.L.C. në Therandë, Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrina e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë dhe bizneset Z.I. Solidi.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga  NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

TR2 – (J26) dhe pa tension mbesin 7 dalje 10kV prej orës 12:00  deri ne ora 14:00.

Vendet: fshatrat: fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq, Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec, NEWKO BALKAN L.L.C. në Therandë, Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrina e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë dhe bizneset Z.I. Solidi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, intervenim në kabllon e cila lidh dy seksionet e zbarrave kryesore.” thuhet në njoftimin e KEDS-it.