Me 69 vota për, Naim Qelaj nga Suhareka zgjedhet Avokat i Popullit

Në seancën e së premtës votat e deputetëve të Kuvendit të Kosovës pothuajse e kanë zgjedhur emrin e Avokatit të Popullit, ku para tyre kishin mundësinë të zgjedhnin ndërmjet emrit të Edona Hajullahu, Naim Qelaj dhe Xhavit Shala.

Edona Hajrullahu është eliminuar nga gara qysh në raundin e parë pasi që ka marr vetëm 17 vota, ndërsa Naim Qelaj, 29 dhe Xhavit Shala 23 vota, që kanë garuar edhe në raundin e dytë të votimit.

Nga votat e raundit të dytë nga 66 deputetë që kanë votuar, Naim Qelaj ka marrë 32 vota kurse Xhavit Shala 22 vota.

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur sot kandidatin Naim Qelaj, Avokat të Popullit për një mandat pesëvjeçar.

Me 69 vota për, 5 kundër dhe 3 abstenime zgjodhi kandidatin Qelaj për Avokat të Popullit.

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.