Kandidatët për Kuvend Komunal:

AAK
Bexhet Kuçi
2 Mihrije Suka
3 Aziz Bytyqi
4 Reshat Selimaj
5 Enver Shabani
6 Besa Kuqi
7 Lirim Qatani
8 Arlind Hajdaraj
9 Aferdita Mamaj
10 Vullnet Luzhnica
11 Emrush Bytyçi
12 Sanije Kuçi-Rexhepaj
13 Bujar Shala
14 Beqir Berisha
15 Florina Baftijaj
16 Gent Ndrecaj
17 Miranda Fondaj
18 Edona Hasani
19 Beqir Palushi
20 Bukurije Maksutaj
21 Fidaije Kukaj
22 Edon Sadikaj
23 Marigona Suka-Bungu
24 Liridona Balaj
25 Jeton Elshani
26 Edi Bytyqi
27 Rozeta Jahaj
28 Zgjim Gashi
29 Ylli Rraqi
30 Myrvete Shala
31 Mimoza Bajraktari
32 Driton Maliqaj
33 Saranda Bajraktari
34 Xhevxhet Gashi
LDK
Shefket Kolgeci
2 Urim Suka
3 Bulëza Kuçi
4 Flamur Bytyçi
5 Kushtrim Kuçi
6 Elmaze Bytyçi
7 Selman Kolgeci
8 Milit Elshani
9 Shqipe Ramaj
10 Alban Berisha
11 Brahim Curri
12 Jehona Shala
13 Xhavit Bytyçi
14 Qendrim Morina
15 Fahrije Sopa
16 Ali Shala
17 Vehbi Krasniqi
18 Kosovare Kokollari
19 Jeton Hoti
20 Dukagjin Latifi
21 Doruntina Zenelaj
22 Arben Hamzaj
23 Ilir Sopaj
24 Donjeta Kabashaj
25 Altin Bujari
26 Ilir Bytyçi
27 Albulena Fetiu-Hasanaj
28 Ardian Elshani
29 Dardan Vrella
30 Qendresa Shala
31 Mentor Gallapeni
32 Driton Muhaxheri
33 Besarta Daka
34 Bashkim Ndrecaj
LVV
Liridon Fandaj
2 Pranvera Berisha
3 Hetem Muharremaj
4 Laureta Tafaj
5 Agron Maliqaj
6 Jetmir Durmishi
7 Valmire Kryeziu
8 Drilon Zyba
9 Qëndrim Elshani
10 Festë Kabashi
11 Pajtim Lezi
12 Arbër Aliaj
13 Florije Gegaj
14 Arbes Gashi
15 Islam Morina
16 Erlida Bajrami
17 Arsim Muqa
18 Latif Krasniqi
19 Arbërie Bytyqi
20 Arsim Tafolli
21 Astrit Dakaj
22 Arjeta Morina
23 Sami Buzhala
24 Faton Zekolli
25 Arberita Morina
26 Faton Kololli
27 Merlinda Bekteshi
28 Besnik Kryeziu
29 Albulena Krasniqi
30 Granit Hoti
31 Gentiana Daka
32 Qendrim Gashi
33 Veton Shala
34 Yllka Kadolli
PDK
Jeton Rrakaqi
2 Dardan Berisha
3 Mevlude Kabashi
4 Egzon Kryeziu
5 Rilind Krasniqi
6 Ilirjana Basha
7 Liridon Jollxhiu
8 Jeton Baku
9 Arlinda Trolli
10 Bajram Basha
11 Arber Elshani
12 Sheqerie Zyrapi
13 Bashkim Bajramaj
14 Valon Elshani
15 Marigona Vataj
16 Reshat Selimaj
17 Shaip Selimi
18 Çendresa Krasniqi
19 Jashar Bytyçi
20 Ismet Ahmeti
21 Floriana Kadriu
22 Ardit Cikaqi
23 Artane Bytyçi
24 Flutura Shukolli
25 Blerim Selimi
26 Lutfi Kadriaj
27 Besarta Veselaj
28 Burim Gashi
29 Erjon Morina
30 Arjana Fangu
31 Muhamet Sallauka
32 Melihate Bungu
33 Floriana Gashi
34 Alush Shala
NISMA
Jehona Rrafshi
2 Avni Lubovci
3 Antoneta Berisha
4 Edonis Bytyqi
5 Kujtesë Bytyçi
6 Lavdije Gashi
7 Arsim Gollopeni
8 Sahide Muharremi
9 Blerta Rrafshi
10 Nadije Hysenaj
11 Leotrim Gashi
12 Vezire Kadriaj Maksutaj
13 Besiana Fangu
I.TH
Herolind Limaj
2 Hysni Bytyçi
3 Almenta Kryeziu
4 Lumbardh Sopa
5 Besim Krasniqi
6 Vlore Kryeziu
7 Hisen Bytyqi
8 Gëzim Helshani
9 Rita Elshani
10 Eduard Fangu
11 Mustaf Elshani
12 Fjolla Elshani
13 Ismajl Fetaj
14 Agim Kuçi
15 Nora Tërshani
16 Tauland Kuçi
17 Shaip Kuçi
18 Bleona Gashi
19 Gzim Musaj
20 Arton Baralija
21 Fahrije Hoxhaj
shfaq

Konkursi për 4 vende të punës në QKMF-Suharekë, publikohen rezultatet përfundimtare

Konkursi për 4 vende të punës në QKMF-Suharekë, publikohen rezultatet përfundimtare
Fjolla Hoxha

03.09.2021 / Suhareka

Bashkim Ndrecaj kërkon votën e qytetarëve edhe për një mandat

Bashkim Ndrecaj mban numrin 34 në listën e LDK-së për...

Lexo më shumë

Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Suharekës, më 21 korrik 2021 kishte shpallur konkurs të brendshëm për plotësimin e katër vendeve të punës në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF).

DSHMS-Suharekë kishte publikuar konkurs pune për një zyrtar/e për qështje juridike i personelit në QKMF në Suharekë me kohë të pacaktuar, një udhëheqës/e për EVP-së për mjek në QKMF në Suharekë me kohë të caktuar – 4vjet, koordinator/e e SISH-it në Qme kohë të caktuar – 4 vjet dhe një udhëheqës i shërbimeve të Autop. me kohë të caktuar – 4 vjet. Të gjitha këto për në QKMF-Suharekë.

Pozita për një udhëheqës/e për EVP-së për mjek në QKMF në Suharekë me kohë të caktuar – 4vjet është anuluar për shkak që për këtë pozitë nuk kanë qenë tre konkurentë që i plotësojnë kushtet.

Pas testi me shkrim mbajtur më 27.08.2021 dhe intervistës me gojë, DSHMS dhe Komisioni shpallin këto rezultate:


Një (1) Zyrtar/e për qështje juridike i personelit në QKMF në Suharekë me kohë të pacaktuar:
1. Salih Gashi – nr.pro. 1170 – gjithsejt 255 pikë;
2. Shpend Kuqi – nr.prot. 1171 – gjithsej 363 pikë;
3. Sinan Vrella – nr.prot. 1181 – gjithsejt 281 pikë.

Një(1) Udhëheqës/e për EVP-së për mjek në QKMF në Suharekë me kohë të caktuar – 4 vjet (Për këtë pozitë nuk kanë qenë 3 konkurent që i plotësojnë kushtet, pra anulohet kjo pozitë):
1. Dr. Jetmir Sopa – nr.prot. 1190;
2. Dr. Shefket Kadriaj – nr.prot. 1191;
3. Dr. Behare Elshani – nr.prot. 1192

Koordinator/e e SISH-it në QKMF Suharekë me kohë të caktuar – 4 vjet:
1. Valdete Krasniqi – Ahmeti – 06.Nr,1167 gjithsejt 385 pikë;
2. Liridona Balaj – 06.Nr,1168 gjithsejt 306 pikë;
3. Arberije Kolgeci – 06.Nr,1169 gjithsejt 277 pikë.

Udhëheqës i shërbimeve të Autop. në QKMF Suharekë me kohë të caktuar – 4 vjet:
Gazmend Berisha – 06.Nr. 1175 gjithsejt 350 pikë;
Blerim Voci 06.Nr. 1176 gjithsejt 239 pikë;
Lirim Qatani – 06.Nr, 1177 gjithsejt 292 pikë.

“Prandaj pas përfundimit të testit me shkrim mbajtur më 27.08.2021 dhe intervistës me gojë për pozitën nr.1. Një (1) Zyrtar/e për qështje juridike i personelit në QKMF në Suharekë me kohë të pacaktuar, përzgjidhet Shpend Kuqi me 363 pikë. Për pozitën nr.3, Koordinator/e e SISH-it në QKMF Suharekë me kohë të caktuar – 4 vjet, përzgjidhet Valdete Krasniqi me 385 pikë dhe për pozitën 4. Udhëheqës i shërbimeve të Autop. në QKMF Suharekë me kohë të caktuar – 4 vjet, përzgjidhet Gazmend Berisha me 350 pikë“, thuhet në njoftimin e Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Suharekës.

REZUL.-PERFUNDIMTARE

Të fundit