Festat e Nëntorit, nesër bëhen homazhe në Suharekë dhe zbulohet shtatorja e heroit Komandant Guri

Nesër është Dita e Pavarësisë së Shqipërisë, ku si çdo vit i kaluar edhe kësaj here në vendin tonë do të organizohen një sërë aktivitetesh në shënimin e kësaj dite.

27.11.2021 / Suhareka

Festat e Nëntorit, nesër bëhen homazhe në Suharekë dhe zbulohet shtatorja e heroit Komandant Guri
Foto: Ilustrim

Në shënim të festave të Nëntorit nesër organizohen homazhe nga ora 10:00, duke u takuar fillimisht tek Parku i Dëshmorëve në Suharekë.

Homazhet vazhdojnë më tutje edhe në qytet, në nderim të heronjëve dhe martirëve që u flijuan për lirinë e vendit.


Ndërsa ora 12:00 tek Kompleksi i Dëshmorëve në Greiçevc bëhet edhe zbulimi i Shtatores së Heroit – Jetullah Qarri – Komandant GURI.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *