Murati: Pako e Ringjalljes Ekonomike kap vlerën prej 423 milionë euro

Murati: Pako e Ringjalljes Ekonomike kap vlerën prej 423 milionë euro
Fjolla Hoxha

14.07.2021 / Lajme

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka treguar se pako e Ringjalljes Ekonomike kap një vlerë prej 423 milionë euro.

“Shuma totale kap vlerën 423 milionë euro. Kjo pako përbëhet nga pesë grupe të masave ku një prej tyre është mbështetja e punësimit me vlerë prej 50 milionë eurove.

Përmes kësaj pako synohet rritja dhe zhvillimi ekonomik i vendit. Sa i përket kritereve për ndarjen e këtyre masave do të bëjmë me vendime të veçanta”, është shprehur ai.

Kjo pikë është aprovuar në mbledhjen e Qeverisë.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit

5

3 orë më parë / Lajme

PDK të enjten zgjedh Kryesinë e re