Qytetarët e Kosovës mund të pajisen me vula apostile pa pasur nevojë për terminë online

Tashmë qytetarët me vulë apostile mund të pajisen edhe pa termin online.

12.01.2022 / Lajme

Qytetarët e Kosovës mund të pajisen me vula apostile pa pasur nevojë për terminë online
Foto: Ilustrim

Ministria e Punëve të Brendshme/Agjencia për Regjistrim Civil, i njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, që me vulë apostile/verifikuese mund të pajisen pa pasur nevojë që të ndajnë terminin online.

Sipas MPB-së, ky shërbim ofrohet në Prishtinë, Mitrovicë, Pejë dhe Gjilan.


Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *