Ky është çmimi i naftës për sot dhe nesër

06.11.2022

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka përcaktuar tavanin e çmimeve për shitjen e derivateve. Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 72 centë, i benzinës 1 euro e 47 centë, derisa i gazit 71 centë.

Ky është çmimi i naftës për sot dhe nesër Foto: Ilustrim

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka përcaktuar tavanin e çmimeve për shitjen e derivateve.

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 72 centë, i benzinës 1 euro e 47 centë, derisa i gazit 71 centë.