Qeveria nuk do t’i ekzekutojë pagat e shtatorit për grevistët

03.10.2022

Qeveria e Kosovës nuk do t’i ekzekutojë pagat për grevistët. Kështu tha për Klankosova.tv zëdhënësi i Qeverisë Përparim Kryeziu. Kryeziu tha se pagat në sektorin publik janë ekzekutuar për zyrtarët kanë dalë në punë dhe kanë kryer detyrat dhe përgjegjësitë e tyre. “Për muajin shtator, pagesat në sektorin publik janë ekzekutuar për zyrtarët të cilët […]

Qeveria nuk do t’i ekzekutojë pagat e shtatorit për grevistët Foto: Ilustrim

Qeveria e Kosovës nuk do t’i ekzekutojë pagat për grevistët.

Kështu tha për Klankosova.tv zëdhënësi i Qeverisë Përparim Kryeziu.

Kryeziu tha se pagat në sektorin publik janë ekzekutuar për zyrtarët kanë dalë në punë dhe kanë kryer detyrat dhe përgjegjësitë e tyre.

“Për muajin shtator, pagesat në sektorin publik janë ekzekutuar për zyrtarët të cilët kanë dalë në punë dhe kanë kryer detyrat dhe përgjegjësitë e tyre. Paga mujore është kompensim për punë. Në raste të grevave, kjo çështje përcaktohet në ligjin për Greva” – tha Kryeziu.