I vjen fundi pritjes së qytetarëve për t’u pajisur me letërnjoftime, MPB pret t’i kthehet normalitetit në nëntor

Qytetarët e Republikës së Kosovës janë duke u përballur me pritje të mëdha për t’u pajisur me letërnjoftime, kjo pasiqë ka mungesë të materialeve në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB).

21.10.2021 / Lajme

I vjen fundi pritjes së qytetarëve për t’u pajisur me letërnjoftime, MPB pret t’i kthehet normalitetit në nëntor
Foto: Ilustrim

Pritje të tilla qytetarët kanë pasur edhe gjatë muajve shtator dhe tetor të vitit të kaluar.

Por si duket tashmë pritjes së qytetarëve për t’u pajisur me letërnjoftime në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB) i ka ardhur fundi.


Kjo pasiqë, Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) ka bërë të ditur se kontrata për furnizim me letërnjoftime tashmë është nënshkruar.

“Ju njoftojmë se kontrata për furnizim me letërnjoftime dhe pasaporta është nënshkruar”, thuhet në përgjigjen e MPB-së për Gazetën Reporteri.net.

“Pas nënshkrimit të kontratës ne jemi furnizuar me një sasi të letërnjoftimeve dhe pasaportave dhe presim që në muajin nëntor të kemi rikthim në normalitet”, ka bërë të ditur MPB-ja.

Shkak i mungesës së materialit, Ministria e Punëve të Brendshme ka marrë vendim që të gjithë shtetasve të Kosovës, pavarësisht afatit të skadimit të letërnjoftimit, dokumenti identifikues t’iu konsiderohet i vlefshëm edhe për gjashtë muaj.

Deri kur duhet të duroni dhimbjet e shpinës dhe qafës? Këto janë simptomat, shkaqet dhe trajtimi

Në të shumtën e rasteve dhimbjet e shpinës dhe qafës, mund të parandalohen dhe të mbahen nën kontroll nëse trupi...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *