Gjergj Dedaj thotë se është kontaktuar nga Gjykata Speciale

Gjergj Dedaj thotë se është kontaktuar nga Gjykata Speciale
Herolind Bytyçi

29.07.2020 / Lajme

Ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, Gjergj Dedaj, ka bërë të ditur se është kontaktuar nga Gjykata Speciale në Hagë.

Ai ka thënë për televizionin publik se është kontaktuar nga Specialja, por nuk është marrë në pyetje.

Dedaj po ashtu ka bërë të ditur se nuk është ftuar të shkojë në Hagë.

“Vetëm jam kontaktuar dhe jam i gatshëm në çdo kohë, sepse kam çka të flas”, është shprehur ai.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit