AAK shpall zgjedhjet e brendshme

23.11.2021

Haradinaj ka shkruar se pas këtyre zgjedhjeve AAK do të jetë më e konsoliduar. “Sot Këshilli Drejtues i AAK-së ka shpallur zgjedhjet e brendshme në parti.Duke dëshiruar sukses për të gjithë anëtarët dhe strukturat e Aleancës, uroj zgjedhje të mbara. Jam i bindur që Aleanca pas këtyre zgjedhjeve do të jetë më e organizuar dhe […]

AAK shpall zgjedhjet e brendshme Foto: Ilustrim

Haradinaj ka shkruar se pas këtyre zgjedhjeve AAK do të jetë më e konsoliduar.

“Sot Këshilli Drejtues i AAK-së ka shpallur zgjedhjet e brendshme në parti.Duke dëshiruar sukses për të gjithë anëtarët dhe strukturat e Aleancës, uroj zgjedhje të mbara.

Jam i bindur që Aleanca pas këtyre zgjedhjeve do të jetë më e organizuar dhe më e konsoliduar se asnjëherë tjetër. Urime Aleancë”, ka shkruar Haradinaj.