31 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitalet e Kosovës, një në gjendje të rëndë

31 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitalet e Kosovës, një në gjendje të rëndë
Taulant Krasniqi

14.07.2021 / Lajme

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se 79 pacientë, janë të shtrirë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe në spitalet e përgjithshme.

Prej tyre, 31 janë të konfirmuar pozitivë, 1 pacient në gjendje të rëndë, kurse 39 me oksigjeo-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 68 pacientë: 22 të konfirmuar me COVID-19, 36 me oksigjeno-terapi dhe 1 në gjendje të rëndë.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave: Klinika Infektive, 22 pacientë+ 8 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë dhe 1 në gjendje të rëndë, Klinika e Pulmologjisë, 38 pacientë.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 11 pacientë: 9 të konfirmuar pozitivë dhe 3 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Gjakovës, 2 pacientë, Spitali i Pejës, 3 pacientë, Spitali i Gjilanit, 5 pacientë dhe Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient.

LEXO EDHE:  3 raste aktive me COVID-19 në Suharekë, 689 në tërë Kosovën

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit