Zyba e Durmishi marrin mbështetje nga banorët e fshatrave Dvoran, Savrovë dhe Mushtisht

Zyba e Durmishi marrin mbështetje nga banorët e fshatrave Dvoran, Savrovë dhe Mushtisht
Eurolinda Zenelaj

11.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në vazhdën e takime dje (e mërkurë), kandidatët për deputetë nga Lvizja Vetënevdosje, Salih Zyba me numër 110 dhe Hysen Durmishi me numër 50 janë takuar me banorët e fshatrave Dvoran, Savrovë dhe Mushtisht.

Gjatë këtij takimi Zyba e Durmishi kanë biseduar me banorët e këtyre fshatrave duke i ftuar që të votojnë secili që fitorja e Lëvizjes Vetëvendosje të jetë e madhe.

Njoftimi i plotë:

Dje vazhduam takimet në Dvoran, Savrovë si dhe në Mushtisht me kandidatët për deputetë nga Theranda, Hysen Durmishi e Salih Zyba.

Dalja në këtë referendum do të jetë masive e fitorja do të jetë e madhe.

LEXO EDHE:  Zgjedhjet lokale, kandidatët për kryetar të Suharekës

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Leshan fiton Lëvizja Vetëvendosje me 279 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Greikoc fiton Lëvizja Vetëvendosje me 519 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Bukosh fiton Lëvizja Vetëvendosje me 230 vota
RAPORTO