Vetëm në këto tri komuna nuk ka përfunduar procesi i numërimit të votave

Vetëm në këto tri komuna nuk ka përfunduar procesi i numërimit të votave
Çlirim Gashi

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në tri komuna të Kosovës është duke vazhduar numërimi i votave nga zgjedhjet e 14 shkurtit.

Numërimi i votave është duke vazhduar në Komunën e Prizrenit, Prishtinës dhe Lipjanit.

Ndërkohë, në të gjitha komuna e tjera të Kosovës ka përfunduar ky proces.

Sipas të dhënave nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, deri tani janë numëruar mbi 99 për qind të votave.

Pos këtyre, kanë mbetur për t’u numëruar edhe votat nga diaspora e atyre me kusht.

LEXO EDHE:  Mbi 2 mijë mërgimtarë kanë aplikuar deri më tani për të votuar në zgjedhjet lokale

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Leshan fiton Lëvizja Vetëvendosje me 279 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Greikoc fiton Lëvizja Vetëvendosje me 519 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Bukosh fiton Lëvizja Vetëvendosje me 230 vota