Ja si do të verifikohen aplikuesit që regjistrohen për të votuar jashtë Kosovës

Në mbledhjen e parë të Komisionit Qendror Zgjedhor të mbajtur më 7 janar janë caktuar afat kohore për aplikimin e subjekteve politike, certifikimin e tyre, regjistrimi i voutesve jashtë vendit si dhe fushatën zgjedhore.

Periudha për regjistrimin e voutesve jashtë vendit do të fillojë në datë 13 janar dhe do të përfundojë në 21 janar (ora 18:00).

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do të konfirmojë të gjithë personat që aplikojnë për t’u regjistruar si votues jashtë vendit.

Ky institucion do të verifikojë procesin e aplikimit për regjistrim duke i kontaktuar të gjithë aplikuesit përmes telefonit.

Artikull i sponzorizuar

Për ta transmetuar mesazhin tuaj qartë deri në fund më së miri do të ju ndihmojë artikulli i sponsorizuar ku mijëra konsumatorë potencial do ta marrin atë.

Lexo më shumë
RAPORTO