Zyba në Dubravë: Programi ynë qeverisës siguron një udhëheqje të denjë për qytetarët e Therandës

15.10.2021

Në kuadër të fushatës, Zyba po takon biznese të shumta që operojnë në Komunën e Suharekës si dhe qytetarë të shumtë, kështu duke i dëgjuar kërkesat dhe nevojat e tyre. Krahas këtyre aktiviteteve, Salih Zyba ka vizituar banorët e fshatit Dubravë. Në Dubravë së bashku me deputetin Arbër Rexhaj dhe kandidatin për Kuvend Komunal Agron […]

Zyba në Dubravë: Programi ynë qeverisës siguron një udhëheqje të denjë për qytetarët e Therandës Foto: Ilustrim

Në kuadër të fushatës, Zyba po takon biznese të shumta që operojnë në Komunën e Suharekës si dhe qytetarë të shumtë, kështu duke i dëgjuar kërkesat dhe nevojat e tyre.

Krahas këtyre aktiviteteve, Salih Zyba ka vizituar banorët e fshatit Dubravë.

Në Dubravë së bashku me deputetin Arbër Rexhaj dhe kandidatin për Kuvend Komunal Agron Maliqaj bashkëbiseduan me banorët e fshatit për shqetësimet e tyre.

Po ashtu, ai tha se programi ynë qeverisës siguron një udhëheqje të denjë për qytetarët e Therandës. Së bashku do ta bëjmë ndryshimin në komunën tonë.