Zyba mbyll fushatën me takim me banorët në fshatin Bukosh

15.10.2021

Me takimin e mbajtur në fshatin Bukosh, Lëvizja Vetëvendosje me kandidatin për kryetar të Suharekës, Salih Zyba përmbyllën takimet në kuadër të fushatës së zgjedhjeve lokale 2021. Me kandidatin për Kuvend Komunal Drilon Zyba dhe bartësin e listës së Lëvizjes në Therandë, u zotuan për qeverisje të drejtë e të barabartë për të gjithë. Zyba […]

Zyba mbyll fushatën me takim me banorët në fshatin Bukosh Foto: Ilustrim

Me takimin e mbajtur në fshatin Bukosh, Lëvizja Vetëvendosje me kandidatin për kryetar të Suharekës, Salih Zyba përmbyllën takimet në kuadër të fushatës së zgjedhjeve lokale 2021.

Me kandidatin për Kuvend Komunal Drilon Zyba dhe bartësin e listës së Lëvizjes në Therandë, u zotuan për qeverisje të drejtë e të barabartë për të gjithë.

Zyba ka thënë se mbështetja që e morrëm nga bashkëfshatarët tanë na siguron që ndryshimi që është shumë i nevojshëm në Therandë, do të ndodh pas këtyre zgjedhjeve.