Votat e të gjithë kandidatëve nga Suhareka në Fushë-Kosovë

Numërimi i votave të rregullta në nivel vendi tashmë ka përfunduar, ku janë numëruar votat e 2 mijë e 382 vendvotimeve.

Nga të dhënat e siguruara nga SuharekaOnline rezulton se nga kanditatët e të gjitha partive politike, të degëve në Suharekë, më i votuari në Fushë-Kosovë është Salih Zyba nga LVV me 175 vota duke lënë pas, Hysen Durmishin me 102 vota.

Sipas rezultateve preliminare në Fushë-Kosovë ka fituar LVV e cila ka grumbulluar 9.854 vota e që në përqindje i bie 55.57%, duke lënë pas LDK me 2.992 vota (16.87%), PDK me 2.342 vota (13.21%) dhe AAK me 401 vota (2.26%).

Kandidati Vota
LVV
Salih Zyba175
Hysen Durmishi102
LDK
Ardian Shala41
Sali Asllanaj29
Bulëza Kuqi14
Shefket Kolgeci28
PDK
Ramë Vataj37
Sadik Halitjaha11
Ruzhdi Kurtishaj21
Florim Kryeziu32
AAK
Albena Reshitaj26
Mensur Selimaj1
Albana Bytyqi10
Bexhet Kuqi0
Hamdi Bytyqi2
Fatos Berisha1
RAPORTO