Vëllau i heroit, Besim Ndrecaj, Xhemaili vuan nga një sëmundje e rëndë dhe ka nevojë për ndihmë

Xhemail Ndrecaj vëllau i heroit të kombit, Besim Ndrecaj ka nevojë urgjente për ndihmë sepse vuan nga një sëmundje e rëndë.

Trajtimi i kësaj sëmundje është shumë i kushtueshëm dhe bëhet vetëm jashtë shtetit.

Telekomi i Kosovës ka vënë në dispozicion numrin 55144, për t’i dalë në ndihmë me sms, me vlerë 1 euro për sms.

Pak prej secilit nga ne, është shumë për Xhemailin.

Xhirollogaria për Kosovë:
Banka Ekonomike: 1404 0000 0859 2580.

Për më shumë, mund të kontaktoni edhe familjarët e Xhemail Ndrecajt, në numrin 049505985.

RAPORTO