Siguria në shkolla, DKA-Suharekë mban mbledhje me drejtorët

Siguria në shkolla gjithmonë ka qenë prioritet i Komunës së Suharekës, për të cilën ende investohet si në aspektin logjistik dhe atë praktik.

Ka kaluar një javë që kur procesi mësimor, gjysmëvjetori i dytë ka filluar në të gjithë shkollat e Komunës së Suharekës, shkruan SuharekaOnline.

Për të diskutuar rreth sigurisë në shkollat e komunës, të hënën Drejtoria e Arsimit në Komunën e Suharekës ka mbajtur një mbledhje me drejtorët e shkollave.

I kontaktuar nga SuharekaOnline, drejtori i DKA-së, Remzi Bajselmani e ka njoftuar se taktim është mabjtur në kuadër për sigurinë nëpër shkolla, e ku të pranishëm përveç drejtorëve kanë qenë edhe Policia e Kosovës.

RAPORTO