Kryetari i Komunës sot u takua me Këshillin Komunal për Siguri në Bashkësi

Kryetari i Komunës, Bali Muharremaj, ka bërë të ditur në facebook se sot është mbajtur mbledhja me anëtarët e KKSB-së (Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi)

Në mbledhjën e sotme e cila u mbajt me anëtarët e KKSB-së, u diskutua:

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

2. Mbrojtja pyjeve nga dëmtuesit ilegal;

3. Informatë për fillimin e procesit mësimor dhe siguria në shkolla;

4. Informatë dhe analizë nga Policia e Suharekës për situatën e vjedhjeve dhe sigurisë së përgjithshme.

Muharremaj gjithashtu ka shtuar se është diskutua edhe për situatën lidhur me pandemin COVID-19, respektimin e masave mbrojtëse anti-COVID.

Postimi i Kryetarit Bali Muharremaj:

Me anëtarët e KKSB-së (Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi), në takimin e rregullt që u mbajt sot, në mes tjerash kemi diskutuar për këto pika të rendit të ditës:

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

2. Mbrojtja pyjeve nga dëmtuesit ilegal;

3. Informatë për fillimin e procesit mësimor dhe siguria në shkolla;

4. Informatë dhe analizë nga Policia e Suharekës për situatën e vjedhjeve dhe sigurisë së përgjithshme.

Padyshim që pjesë e diskutimit gjatë takimit ka qenë edhe respektimi i masave kundër pandemisë nga virusi COVID-19.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.