Kandidatët për Kuvend Komunal:

AAK
Bexhet Kuçi
2 Mihrije Suka
3 Aziz Bytyqi
4 Reshat Selimaj
5 Enver Shabani
6 Besa Kuqi
7 Lirim Qatani
8 Arlind Hajdaraj
9 Aferdita Mamaj
10 Vullnet Luzhnica
11 Emrush Bytyçi
12 Sanije Kuçi-Rexhepaj
13 Bujar Shala
14 Beqir Berisha
15 Florina Baftijaj
16 Gent Ndrecaj
17 Miranda Fondaj
18 Edona Hasani
19 Beqir Palushi
20 Bukurije Maksutaj
21 Fidaije Kukaj
22 Edon Sadikaj
23 Marigona Suka-Bungu
24 Liridona Balaj
25 Jeton Elshani
26 Edi Bytyqi
27 Rozeta Jahaj
28 Zgjim Gashi
29 Ylli Rraqi
30 Myrvete Shala
31 Mimoza Bajraktari
32 Driton Maliqaj
33 Saranda Bajraktari
34 Xhevxhet Gashi
LDK
Shefket Kolgeci
2 Urim Suka
3 Bulëza Kuçi
4 Flamur Bytyçi
5 Kushtrim Kuçi
6 Elmaze Bytyçi
7 Selman Kolgeci
8 Milit Elshani
9 Shqipe Ramaj
10 Alban Berisha
11 Brahim Curri
12 Jehona Shala
13 Xhavit Bytyçi
14 Qendrim Morina
15 Fahrije Sopa
16 Ali Shala
17 Vehbi Krasniqi
18 Kosovare Kokollari
19 Jeton Hoti
20 Dukagjin Latifi
21 Doruntina Zenelaj
22 Arben Hamzaj
23 Ilir Sopaj
24 Donjeta Kabashaj
25 Altin Bujari
26 Ilir Bytyçi
27 Albulena Fetiu-Hasanaj
28 Ardian Elshani
29 Dardan Vrella
30 Qendresa Shala
31 Mentor Gallapeni
32 Driton Muhaxheri
33 Besarta Daka
34 Bashkim Ndrecaj
LVV
Liridon Fandaj
2 Pranvera Berisha
3 Hetem Muharremaj
4 Laureta Tafaj
5 Agron Maliqaj
6 Jetmir Durmishi
7 Valmire Kryeziu
8 Drilon Zyba
9 Qëndrim Elshani
10 Festë Kabashi
11 Pajtim Lezi
12 Arbër Aliaj
13 Florije Gegaj
14 Arbes Gashi
15 Islam Morina
16 Erlida Bajrami
17 Arsim Muqa
18 Latif Krasniqi
19 Arbërie Bytyqi
20 Arsim Tafolli
21 Astrit Dakaj
22 Arjeta Morina
23 Sami Buzhala
24 Faton Zekolli
25 Arberita Morina
26 Faton Kololli
27 Merlinda Bekteshi
28 Besnik Kryeziu
29 Albulena Krasniqi
30 Granit Hoti
31 Gentiana Daka
32 Qendrim Gashi
33 Veton Shala
34 Yllka Kadolli
PDK
Jeton Rrakaqi
2 Dardan Berisha
3 Mevlude Kabashi
4 Egzon Kryeziu
5 Rilind Krasniqi
6 Ilirjana Basha
7 Liridon Jollxhiu
8 Jeton Baku
9 Arlinda Trolli
10 Bajram Basha
11 Arber Elshani
12 Sheqerie Zyrapi
13 Bashkim Bajramaj
14 Valon Elshani
15 Marigona Vataj
16 Reshat Selimaj
17 Shaip Selimi
18 Çendresa Krasniqi
19 Jashar Bytyçi
20 Ismet Ahmeti
21 Floriana Kadriu
22 Ardit Cikaqi
23 Artane Bytyçi
24 Flutura Shukolli
25 Blerim Selimi
26 Lutfi Kadriaj
27 Besarta Veselaj
28 Burim Gashi
29 Erjon Morina
30 Arjana Fangu
31 Muhamet Sallauka
32 Melihate Bungu
33 Floriana Gashi
34 Alush Shala
NISMA
Jehona Rrafshi
2 Avni Lubovci
3 Antoneta Berisha
4 Edonis Bytyqi
5 Kujtesë Bytyçi
6 Lavdije Gashi
7 Arsim Gollopeni
8 Sahide Muharremi
9 Blerta Rrafshi
10 Nadije Hysenaj
11 Leotrim Gashi
12 Vezire Kadriaj Maksutaj
13 Besiana Fangu
I.TH
Herolind Limaj
2 Hysni Bytyçi
3 Almenta Kryeziu
4 Lumbardh Sopa
5 Besim Krasniqi
6 Vlore Kryeziu
7 Hisen Bytyqi
8 Gëzim Helshani
9 Rita Elshani
10 Eduard Fangu
11 Mustaf Elshani
12 Fjolla Elshani
13 Ismajl Fetaj
14 Agim Kuçi
15 Nora Tërshani
16 Tauland Kuçi
17 Shaip Kuçi
18 Bleona Gashi
19 Gzim Musaj
20 Arton Baralija
21 Fahrije Hoxhaj
shfaq

Konkursi për roje pylli, Komuna e Suharekës publikon listën e ngushtë të kandidatëve

Konkursi për roje pylli, Komuna e Suharekës publikon listën e ngushtë të kandidatëve
Fjolla Hoxha

07.09.2021 / Suhareka

Zgjedhjet Lokale: Reklamo këtu !!!

Informimi i paanshëm dhe i drejtë i publikut është edhe...

Lexo më shumë

Drejtoria për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Pylltari (DBZhRP) më 15 korrik të këtij viti kishte rishpallur konkursin për tri roje pylli.

Drejtoria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Pylltarisë në konkursin e publikuar kishte bërë të ditur edhe detyrat e përgjegjësit kryesore të cilat ishin:

  1. Të ruaj pyjet nga prerjet ilegale, dëmtimet, pyllëzimet;
  2. Të ruaj nga shkatërrimet e rrugëve pyjore depove etj;
  3. Të ruaj shenjat e kufijeve të pyjeve;
  4. Të parandalojë gjuetin ilegale si dhe të mbrojë kafshët e egra në pyje ;
  5. Të kryej procedurat e qarkullimit të masës drusore;
  6. Të zbatojë planin për mbrojtje kundër zjarreve;
  7. Është i obliguar në shuarjen e zjarrëve në pyje dhe të informoje organet përgjegjëse;
  8. Bënë fletëparaqitje për veprimet ilegale në pyje etj :
  9. Kryen edhe punë tjera sipas urdhërit të eprorit.

Ndërsa, tashmë DBZhRP-ja ka publikuar edhe listën e ngushtë të kandidatëve, ku të njëjtit që janë përfshirë në këtë listë do t’u nënshtrohen testit me shkrim me datë: 10.09.2021 në ora 10:00 në sallën e Bordit në katin e dytë të komunës.

“Komisioni Përzgjedhës i emruar nga Kryetari i Komunës për pozitën Roje Pylli – Tri (3) pozita në Drejtorinë për Zhvillim Rural dhe Pylltari gjatë procedurës së vlerësimit të aplikacioneve në bazë të kritereve të përcaktuara në konkursin (rishpallje) vlerësoi se kandidatët e poshtëshënuar kanë plotësuar kushtet për tu përfshirë në listën e ngushtë dhe për t’i ftuar në testin me shkrim”, thuhet në njoftim, raporton SuharekaOnline.


Lista e ngushtë e kandidatëve për pozitën Roje Pylli:
1. Ramadan Boka;
2. Ilir Basha;
3. Bashkim Buzhala;
4. Florent Kuçi.

Ndërsa këta kandidatë nuk përfshihen në listën e ngushtë nga se nuk i kanë plotësuar kushtet sipas konkursit (Rishpallje):
1. Maliq Behluli;
2. Nuhi Bajraktari;
3. Zeqir Kryeziu.

Kandidatët të cilët nuk janë përfshirë në listën e ngushtë kanë afat prej tri (3) ditësh, ku mund të paraqesin vërejtjet në përpilimin e listës te Komisioni i Përzgjedhjes.

Lista-e-kandidateve-ne-listen-e-ngushte-Roje-Pylli-2021

Të fundit