Komuna e Suharekës shpall konkurs për 4 psikolog/e dhe 5 sekretar/e në shkollat fillore

Komuna e Suharekës përkatësisht Drejtoria e Arsimit në bazë të funskionalizimit të shërbimit profesional pedagogjiko-psikologjik ka shpallur konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës.

Në konkursin e shpallur nga DKA kërkohen 4(katër) psikolog/e dhe 5(pesë) punëtor/e administrativ/e (sekretar/e) për shkollat e mesme të ulëta në Komunën e Suharekës.

Në bazë të shpalljes bëhet e ditur se periudha provuese është për 6(gjashtë) muaj dhe me orar të plotë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.