KEDS njofton për punime, të enjten Leshani, Tërrnja dhe Nepërbishti përballen me reduktime të energjisë elektrike

KEDS njofton për punime, të enjten Leshani, Tërrnja dhe Nepërbishti përballen me reduktime të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten, më 19 nëntor 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Mamusha  (Kodi:32000006)  prej orës 10:00- 14:00
Vendet: fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Neprebishtë dhe Tërnje.

Arsyeja: Ndërrim i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë

RAPORTO