Gjatë 2020’s mbi 6700 punëkërkues në Suharekë

Gjatë 2020’s mbi 6700 punëkërkues në Suharekë
Fisnik Sadiku

13.07.2021 / Suhareka

Agjencia e Statistikave së Kosovës (ASK) kishte publikuar Buletinin tremujor, TM4 për vitin 2020.

ASK-ja kishte njoftuar se informacionet statistikore, që janë paraqitur në Buletinin tremujor TM4 – 2020, janë përgatitur në bazë të eksperiencës, bashkëpunimit me shfrytëzuesit dhe gatishmërisë së departamenteve të ASK-së, për t’iu përgjigjur në kohë dhe me cilësi kërkesave të përdoruesve.

Bazuar në të dhënat e Agjencionit të Statistikave së Kosovës në Komunën e Suharekës gjatë tremujorit të parë të vitit 2020 numri i personave që kanë kërkuar punë ka qenë afër 5 mijë, shkruan SuharekaOnline.

Ndërsa, nga muaji prill i vitit të kaluar deri në muajin tetor numri i punëkërkuesve ka qenë mbi 6 mijë, e që i bie që në tremujorin e dytë dhe të tretë numri i punë kërkuesve është rritur.

LEXO EDHE:  Ndalja e rrymës në Komunën e Suharekës, KEDS thotë se u bë me kërkesë të Policisë së Kosovës

E sa i përketë tre mujorit të fundit të vitit të kaluar numri i punë kërkuesve ka rënë rreth më shumë se një mijë, e që në total janë më shumë se 5 mijë punëkërkues në Komunën e Suharekës, shkruan SuharekaOnline.

MuajiFemraMeshkujTotal
Janar2.2932.3044.597
Shkurt2.3662.3394.705
Mars2.3852.3534.738
Prill2.8553.2146.069
Maj2.9723.4616.433
Qershor3.0023.4906.492
Korrik3.0623.5446.606
Gusht3.0933.5836.676
Shtator3.1363.6196.755
Tetor2.3142.7445.058
Nëntor2.3302.7625.092
Dhjetor2.3732.7865.159

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit