Ardian Shala uron 4 Korrikun: Amerika ishte, është dhe vazhdon të jetë miku ynë

04.07.2021

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) dega Suharekë, Ardian Shala, njëherit edhe kandidat për kryetar të Komunës së Suharekës ka uruar 4 Korrikun, Ditën e Pavarësisë së Amerikës. Shala ka thënë se shtëpia është edhe më e bukur kur në të ka miq; Po ashtu ai ka shtuar se Amerika ishte, është dhe vazhdon […]

Ardian Shala uron 4 Korrikun: Amerika ishte, është dhe vazhdon të jetë miku ynë Foto: Ilustrim

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) dega Suharekë, Ardian Shala, njëherit edhe kandidat për kryetar të Komunës së Suharekës ka uruar 4 Korrikun, Ditën e Pavarësisë së Amerikës.

Shala ka thënë se shtëpia është edhe më e bukur kur në të ka miq;

Po ashtu ai ka shtuar se Amerika ishte, është dhe vazhdon të mbetet miku ynë më i mirë.

Shkrimi i plotë i kryetarit të LDK-së dega Suharekë, Ardian Shala:

Urime 4 Korriku!

Urime ditën e pavarësisë Amerikë.

Shtëpia është edhe më e bukur kur në të ka miq, Amerika ishte, është dhe vazhdon të mbetet miku ynë më i mirë.

Happy 4th of July