Rregullat për hyrjen në Zvicër mund të ndryshojnë sërish

Ndër masat e reja kundër Covid-it që pritet të shpallen nga Këshilli Federal pritet të modifikojë rregullat e tij aktuale që kanë të bëjnë me hyrjen në Zvicër nga jashtë.

25.12.2021 / Lajme

Rregullat për hyrjen në Zvicër mund të ndryshojnë sërish
Foto: zvicer

Sipas raporteve të medias, kërkesa për të paraqitur një test PCR pas mbërritjes mund të anulohet për udhëtarët e vaksinuar dhe të rikuperuar dhe në vend të kësaj mund të përshtatet opsioni i një testi antigjen (më të shpejtë dhe më të lirë).

Kantonet e Cyrihut dhe Bernës po shkojnë edhe më larg duke nxitur braktisjen e të gjitha testeve të hyrjes për të vaksinuarit dhe të kuruarit, transmeton albinfo.ch.


Ndërsa Vaud është në favor të testeve PCR, por do të eliminonte testin e dytë (PCR ose antigjen) që do të kryhej në mes të katërt dhe të shtatës. ditë pas hyrjes.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *