PZAP pranon ankesën e kandidatës së AAK-së dega në Suharekë, kërkon rinumërimin e votave të saj

PZAP pranon ankesën e kandidatës së AAK-së dega në Suharekë, kërkon rinumërimin e votave të saj
Eurolinda Zenelaj

08.03.2021 / Lajme

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e ka pranuar ankesën e paraqitur nga kandidatja për deputete nga radhët e AAK-së, dega në Suharekë, Albana Bytyqi.

PZAP ka urdhëruar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve që të rinumërojë vetëm fletëvottimet e kandidatës për deptete, Albana Bytyqi.

Vendimi i PZAP:

Urdhërohet Komisioni Qendror i Zgjedhjeve që të rinumërojë vetëm fletëvotimet për kandidatet nga subjekti politike Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës në Vendvotimet: VV 1603A/01D, VV1725C/02D. VV3032A, VV1724C/02R, VV0203X, VV0103C. VV 016C dhe VV 0114C

Refuzohet pjesërisht apeli Anr 759/20

RAPORTO