Punëtorët teknik dhe sigurimi i UP-së mbajnë grevë, studentët bojkotojnë mësimin

11.03.2024

Punëtorët teknikë dhe ata të sigurimit fizikë të Universitetit “Hasan Prishtina”, sot do të mbajnë protestë para rektoratit të UP-së.

Punëtorët teknik dhe sigurimi i UP-së mbajnë grevë, studentët bojkotojnë mësimin Foto: Ilustrim

Për këtë rast, Këshilli Studentor i Fakultetit Filozofik / Organizata Studentore “Reforma”, do të bojkotojë procesin mësimor, shkaku i grevës së stafit teknik të UP-së, dhe për pasojë papastërtia është në gjendje alarmante.