PSD dorëzon kallëzim penal ndaj Liburn Aliut

24.04.2024

Partia Socialdemokrate ka dorëzuar kallëzim penal në Prokurorinë Speciale ndaj ministrit të Ambientit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu dhe Naser Hafizit zëvendësues i Drejtorit të Autoritetit Rajonal të Pellgjeve Lumore, nën dyshimet se i kanë shkaktuar Kosovës dhjetëra miliona euro dëme duke ua shlyer borxhin në forma të kundërligjshme kompanive që merren me ambalazhimin e ujit në Kosovë.

PSD dorëzon kallëzim penal ndaj Liburn Aliut Foto: Ilustrim

Frashër Krasniqi nga ky subjekti ka folur për mediat pas dorëzimit të kallëzimit penal.