Nga nesër për të hyrë në Angli kërkohet test PCR negativ, vlen edhe për të vaksinuarit

Ambasada e Kosovës në Londër përmes një njoftimi ka bërë të ditur se nga dita e nesërme testet e rrjedhës anësore nuk do të pranohen. Ju duhet të organizoni që të bëni një test PCR përpara fundit të ditës 2 pas mbërritjes.

29.11.2021 / Lajme

Nga nesër për të hyrë në Angli kërkohet test PCR negativ, vlen edhe për të vaksinuarit
Foto: Ilustrim

Duke filluar nga data 30 Nëntor, të gjithë udhëtarët që udhëtojnë për në Angli duhet të bëjnë testin PCR dhe duhet të izolohen deri sa të pranojnë rezultatin negativ.

Nëse rezultatet e testit PCR vonohen, ju duhet të izoloheni derisa të dihet rezultati i testit ose deri në ditën e 14-të pas mbërritjes, cilado qoftë më shpejt.


Këto masa vlejnë edhe për ata të cilët janë plotësisht të vaksinuar.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *