Nagavci do të raportojë për raportin e performancës

02.07.2024

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci sot do të raportojë në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike të Kuvendit të Kosovës,

Nagavci do të raportojë për raportin e performancës Foto: Ilustrim

Ajo do të raportojë rreth raportit të auditimit të performancës “Modernizimi i Sistemit të Edukimit në Kosovë përmes e-Edukimit”.