Komandanti i KFOR-it takohet me shefin e AKI-së dhe kreun e Policisë së Kosovës

05.01.2024

Komandanti i KFOR-it, Ozkan Ulutas, është takuar sot me kreun e Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Petrit Ajeti dhe Drejtorin e Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, në kampin “Film City” në Prishtinë. Përgjatë këtij takimi, siç ka njoftuar KFOR, Ulutas ka theksuar rëndësinë e vazhdimit të koordinimit në mes të institucioneve. Në një nga fotografitë e […]

Komandanti i KFOR-it takohet me shefin e AKI-së dhe kreun e Policisë së Kosovës Foto: Ilustrim

Komandanti i KFOR-it, Ozkan Ulutas, është takuar sot me kreun e Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Petrit Ajeti dhe Drejtorin e Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, në kampin “Film City” në Prishtinë.

Përgjatë këtij takimi, siç ka njoftuar KFOR, Ulutas ka theksuar rëndësinë e vazhdimit të koordinimit në mes të institucioneve.

Në një nga fotografitë e KFOR, Ajeti dhe Hoxha shihen teksa nënshkruajnë, të shoqëruar nga Ulutas.