Hoti: Gastronomia, hoteleria dhe transporti i udhëtarëve, më të prekur nga masat kundër pandemisë Covid-19

Hoti: Gastronomia, hoteleria dhe transporti i udhëtarëve, më të prekur nga masat kundër pandemisë Covid-19
Çlirim Gashi

27.01.2021 / Lajme

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka takuar sot përfaqësuesit e Sindikatës së Transportit Rrugor të Udhëtarëve dhe Odën e Hotelerisë dhe Turizmit.

Hoti me përfaqësuesit e Sindikatës së Transportit Rrugor të Udhëtarëve dhe Odës së Hotelerisë ka biseduar për pakon e mbështetjes financiare, si pjesë e programit për rimëkëmbjen ekonomike për vitin 2021.

Derisa u zotua se do t’i shqyrtoj kërkesat e këtyre dy sektorëve, kryeministri Hoti tha se gastronomia, hoteleria dhe transporti i udhëtarëve janë ndër sektorët më të prekur nga vendimet e qeverisë për masat për parandalimin e pandemisë Covid-19.

Kryeministri Hoti tha se, për subvencionimin e gastronomisë, sallave të dasmave, sallave të sportit, qendrave rehabilituese dhe të ngjashme, qeveria ka ndarë 3 milionë euro, në kuadër të pakos për rimëkëmbje ekonomike për vitin 2021, në shumën e përgjithshme prej 222 milionë euro.

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit