Deri në orën 17:00, asnjë votues në komunën e Zveçanit

21.04.2024

Në qendrën e votimit që gjendet në objektin e Komunës së Zveçanit, deri në orën 17:00 nuk ka votuar asnjë qytetarë.

Deri në orën 17:00, asnjë votues në komunën e Zveçanit Foto: Ilustrim

Në këtë qendër votimi të drejtë vote kanë pasur mbi 4000 mijë votues.

Procesi raportohet të ketë shkuar gjithçka në rregull dhe nuk është shënuar asnjë incident.