ASK: Pagesat për Mbikëqyrësit dhe Regjistruesit e popullsisë do të fillojnë nga 17 qershori

14.06.2024

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka bërë të ditur se pagesat për Mbikëqyrësit dhe Regjistruesit se Pagesat për periudhën e angazhimit të tyre për punën në terren do të fillojnë javën e ardhshme.

ASK: Pagesat për Mbikëqyrësit dhe Regjistruesit e popullsisë do të fillojnë nga 17 qershori Foto: Ilustrim

Në njoftim thuhet se bazuar në procedurat e zakonshme dhe angazhimin maksimal të stafit të ASK-së për pagesat e shumta dhe të ndryshme për Mbikëqyrës e Regjistrues, pagesat do të fillojnë të bëhen nga data 17 qershor 2024 dhe para fundit të muajit qershor do të procedohen për pagesë për të gjithë të angazhuarit.

“Meqenëse është një numër i madh i Mbikëqyrësve dhe Regjistruesve, pagesat mund të mos  procedohen në të njëjtën kohë për të gjithë. Për çdo lëshim teknik që mund të ndodh, ju mund të parashtroni ankesë te Departamenti i Administratës së ASK-së”, thuhet në njoftim.