ASK mban konferencë lidhur me procesin e regjistrimit të popullsisë

07.05.2024

Agjencia e Statistikave të Kosovës do të mbajë konferencën e radhës lidhur me ecurinë e procesit të regjistrimit të popullsisë.

ASK mban konferencë lidhur me procesin e regjistrimit të popullsisë Foto: Ilustrim

Konferenca do të nis në orën 10:00 në zyrat e ASK’së.

“10:00: Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) organizon konferencë për media, lidhur  me ecurinë e Javës së pestë në terren për Regjistrimin e Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në Kosovë (ReKos 2024). (Zyrat e ASK-së, rr. “Zenel Salihu”)”