39 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitale rajonale dhe klinikat e QKUK-së

39 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitale rajonale dhe klinikat e QKUK-së
Fisnik Sadiku

16.07.2021 / Lajme

Shërbimi Klinik, Universitar i Kosovës ka njoftuar se në klinikat për COVID në QKUK dhe në spitalet rajonale janë duke u trajtuar 80 pacientë nga COVID-19.

Prej tyre, 39 janë të konfirmuar pozitivë, 1 në gjendje të rëndë, ndërsa 36 me oksigjeo-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 72 pacientë: 28 të konfirmuar me COVID-19, 37 me oksigjeno-terapi dhe 1 në gjendje të rëndë.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave: Klinika Infektive, 32 pacientë, prej tyre një në gjendje të rëndë dhe Klinika e Pulmologjisë, 40 pacientë.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 8 pacientë: 7 të konfirmuar pozitivë dhe 2 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Gjakovës, 2 pacientë, Spitali i Pejës, 3 pacientë dhe Spitali i Gjilanit, 3 pacientë.

LEXO EDHE:  Ministria e Shëndetësisë: 80-90 për qind e rasteve të fundit me COVID-19 janë të variantit Delta

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit